Hvor kører man hen med DAB+ ??? (Sten Engelberth Hansen)

Hvor kører man hen med DAB+ ???

Har anskaffet en ny bilradio og købt en med dab+, for ved selvlyt at se om det fungerer.

Skal vi starte med det positive: DR p1 og p2 er altid valgbare.

Negativ oplevelse: kørsel henover midtsjælland er et on/off loop, at signal forsvinder under en viadukt, kan jeg godt leve med, men i en svag lavning i ellers åbent landskab, får mig til at tænke på om senderen sidder i stueplan.

Mine ører, kan godt høre, den skarpe digitaliserede lyd og jeg bliver sur over, at musikprogrammer får  ekstra meget kompressor. Derfor  bliver  DR temaprogrammer ikke valgt.

De mange kanaler der er til rådighed, ved jeg ikke hvad jeg skal bruge til, gider ikke lytte til reklamer og det virker som om, alle har de samme musiknumre indkøbt. Man kan sammenligne det med tandpasta, uanset hvor man trykker på tuben, kommer der det samme ud.

Som en Norsk lastbilchauffør skrev, cd’en får en genoplivning !

Som en ekstra feature, som sælgerne burde fremhæve, så har radioen også en knap for FM !

Mvh Sten Engelberth Hansen