“Enhver fornuft omkring denne sag er ikke eksisterende, da det hele handler om almindeligt politisk fedteri” (Torben Espensen )

Nu hvor FDM meget indgående også har protesteret over ministerens manglende forståelse for lukningen af FM-båndet, ja så har ministeren ladet meddele at hun ikke vil kommentere på DAB-problematikken ”da den indgår i forhandlingerne om medie forliget”

Det betyder, på solidt dansk, at “enhver fornuft omkring denne sag er ikke eksisterende da det hele handler om almindeligt politisk fedteri”. Hvad giver det at lukke / ikke lukke FM-båndet?

Og hvem vil så politiske fordele i at låse befolkningen fast på en topstyret DAB radioløsning – som kun Norge indtil videre har gennemtvunget?

Altså – langt fra al logik er det almindelig politisk studehandel, helt visiionsløs og groft ignorerer al normal logik, som f.eks. at det vil koste bilisterne 5000 kroner i nutids penge at skulle anskaffe en DAB-radio.

Ikke at forglemme de masser af andre problemer for alle som overgang af et totalt censureret DAB radiosystem indebærer med et væld af pladder programmer.

Men naturligvis, når DAB/ FMskal være en del af almindelig politisk studehandel og manglende viden, eller lyst til at sætte sig ind i DAB’s mange mangler og udeladelser, er det mere forståeligt, at ministeren ikke gider kommentere på relevante gennemarbejdede argumenter som dem FDM har lagt frem.

OG!

Måske har ministeren slet ikke i lyst til at lade folket selv vælge – eller endda beholde såvel FM som DAB?